OPTREDENS BOEKEN       

Wij brengen u een Tropische show bij allerlei gelegenheden zoals: een (personeels)feest, braderie, jubileum, receptie, discotheek, opening van....

Ook verzorgen wij optredens in tehuizen en andere zorginstellingen en in winkelcentra, musea, theaters e.d.

Wij treden op in blokjes van 10 à 20 minuten onder begeleiding van muziek op cd.

   

KOSTEN   

Deze zijn afhankelijk van:   

*duur van optreden

*reistijd/afstand

*aard van de opdrachtgever; zorginstellingen, scholen e.d. betalen een kleinere vergoeding dan commerciële instellingen.   

 

 

BOEKEN    

Wij bieden:       

 

VIP Hosting   

In prachtige Tropische carnavalkostuums staan de hostesses klaar om uw gasten op een tropische manier te ontvangen en te bedienen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw gasten ontvangen met bloemenkransen, tropische drankjes en hapjes. Vraag naar de voorwaarden.   

 

Background dancers

Wij verzorgen danseressen die op de achtergrond voor u meedansen.    

 

Tropische Carnavalshow: Grupo Carnaval Dominicano 

Grupo Carnaval Dominicano biedt u als enigste in de Benelux een Dominicaanse Carnavalshow met mooie kleurrijke kostuums en opzwepende ritmes uit de Dominicaanse Republiek. Deze groep heeft in de Zomercarnaval Koninginneverkiezing en de Zomercarnavalparade in Rotterdam verscheidene prijzen in de wacht gesleept.   

 

GoGo (Tropical) Dancers

Freestyle dansen op muziek van de DJ op de podium, in een kooi of op een blok. Zij dansen enthousiast op alle muziekstijlen van Tropische muziek tot trance.    

 

Merengue Danceshow

Een zeer vrolijke dansshow waarbij de heupen een grote rol spelen. Er wordt gedanst op de heerlijke tonen van de merengue. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer!       

Salsa Danceshow   

Salsa vindt haar roots in Cubaanse muziek. Het optreden brengt de sfeer mee van wuivende palmbomen en witte stranden. Een geweldig optreden met de meest swingende salsa.    

 

Samba Danceshow   

Exotisch danseressen in prachtige sambakostuums brengen de Rio carnavalsfeer op uw feest of evenement.

 

Reggaeton Dancers

Reggaeton is nu hip in Nederland. Onze danseressen geven een wervelende urban optreden op uw feest of evenement.  Zij geven uw feest  “perreo”, “sandungueo”, “chamboneo” y mucho “bailoteo”!

 

Workshops dansen                   

Wij geven workshops aan bedrijven, scholen, studentenverenigingen etc. U krijgt een uur dansles, waarin wij u een aantal danspassen leren. Wij geven de volgende workshops: salsa, merengue, bachata, soca en samba.

Voor informatie over boekingen, workshops of kostuumverhuur gaat u naar contact